2 - 0

DEM JO13-3

D-pupillen zaterdag, D3, 2e klasse 51

23 februari 2013 10:30

Tja, de titel wordt eentonig. Helaas weer een nederlaag. Yannick was er vandaag niet bij . Dus kregen Ronald en Gerard de kans het strijdplan van de tweede helft van vorige week voort te zetten. Helaas nog steeds zonder Sem en dit keer ook zonder Jack maar met Delano en Wessel kruk als extra mannen.
We begonnen niet slecht het eerste kwartier was voor DEM en ook de eerste kans was voor ons en wat voor een. Helaas ging deze er niet in. Het leek wel of Reiger Boys hier moed uit putte want ze kwamen beter in de wedstrijd.Een kleine 10 minuten voor rust aakten ze de 1-0 , na zeer slecht uitverdedigen van DEM. Jongens soms moet zo'n bal gewoon weg en moet deze niet nog eens voor de goal langs op 1 meter van de achterlijn rondgespeeld worden. Ondanks de tegenslag herstelden we ons weer in de fase vlak voor rust zonder helaas gevaarlijk te worden.

Na rust begoonen we met goede moed en ik had ook echt het idee dat er wat te halen viel. Helaas de vewrachtingen kwamen niet uit. Na rust en veel minder DEM. Slordig , niet agressief genoeg, teveel lopen met de bal etc. We kregen nog maar een kansje op de gelijkmaker waarbij reiger boys een paar keer gevaarlijk voor Daan verscheen. Hij redde steeds goed. Echter vlak voor tijd was hij kansloos 2-0.
Jongens volgende week weer een kans. Deze week goed trainen en dan a.s zaterdag uit tegen Kolping boys een revanche op ons zelf. Want we kunnen echt beter !!!!