Waterwijk D3

D-Pupillen (najaar), D3, 2e klasse 30

29 september 2012 11:30

Z.F

In onze derde copmetitie wedstrijd kregen we weer een forse nederlaag te verwerken. Tijdens de training en in de bespreking hebben we geprobeerd de dingen die verleden week niet goed gingen te verbeteren. We wisten daarbij dat we tegen een zeer geode tegenstander moesten spelen , daarbij waren de omstandigheden ideaal een goede echte grasmat en prima weer. Maar helaas al snel ging het toch al mis en kwamen we op een 1-0 achterstand . Jammer dat juist dan de dingen fout gaan die we vooraf nog hadden besproken. Hierna een kleine10  minuten waarin DEM redelijk mee deed en we pech haden bij een vrije trap op de paal. Echter hierna viel de 2-0 en weer stonden we als team niet goed. Hierna werd het nog 3-0 waarmee de rust was angebroken. De voorsprong van Waterwijk was meer dan verdiend echter de manier waarop de tegengoals vielen was doodzonde.
Helaas konden we in de tweede helft niet veel meer weerstand bieden al snel lagen er al weer twee in het netje achter Daan en Waterwijk liep uit naar een 8-0 eindstand.
Tja, Waterwijk was natuurlijk even beter dan wij en dan wordt het ook moeilijker om de vrije man te vinden , je vrij te spelen en vrij te lopen. Een nederlaag is dan ook geen schande. Wel is het jammer dat wij niet tot ons beste spel gekomen zijn. Zoals ik vorige week al schreef, heb plezier , durf te voetballen  en  daarbij mogen we fouten maken. Want volgens mj kan het beter dan vandaag.
Deze week weer keihard werken op de training. Volgende week tegen Koninlijke HFC nieuwe kansen.