Scheidsrechter

M.Umans

Accommodatie

Onbekend

Vandaag eindeljk de eerste competitie wedstrijd. Vorige week sloot ik mijn verslag af met de zin : 'volgende week weten we waar we staan ", want we hadden allemaal rekening gehouden met het feit dat WV-HEDW een gelijkwaardige tegenstander zou zijn.
DIt bleek echter een misrekening. DEM bleek vanaf de eerste minuut de betere ploeg.  Maar waar we verleden week ook veel beter waren maar het positie spel nog niet altijd even goed was, heb ik vandaag genoten langs de kant. Vanaf de eerste minuut zag je terug waar de jongens met Yannieck deze week aan gewerkt hadden. Opbouw van achteruit drie hoekjes maken en een middenveld wat steeds aanspeelbaar was met daarbij op de goede momenten druk zetten op de tegenstander.
Dit resulteerde al snel in een aantal kansen .Het duurde echter nog tot de 10e minuut tot een van onze middenvelders de score opende. Hierna was er voordurend dreiging met name van de rechterkant kwamen we vaak en goed door. Dit resulteerde in diverse goed uitgespeelde goals .Bij een 5-0 kon onze tegenstander pas iets terugdoen en gingen we met 5-1 de rust in.
Hierna ging DEM rustig verder. Ondanks de diverse wissels en positiewisselingen bleef het spel in het algemeen goed en verzorgd. Door de matige tegenstand was de verleiding echter wel soms groot om met de bal te gaan lopen waardoor het spel soms wat rommeliger werd. Uiteindelijk liep de score wel op naar 12-1 ! WV-HEDW kwam er eigenlijk nauwelijks aan te pas.
Jongens weer grote klasse. Stuk voor stuk allemaal een goede wedstrijd gespeeld en vergeleken met verleden week hebben jullie als team al een enorme stap vooruit gezet.
Echter alhoewel WV-HEDW zeker ook een paar vaardige spelers had verwacht ik dat we zeker betere tegenstanders gaan treffen en waarschijnlijk volgende week al tegen UVV.
We zullen zien deze drie punten zijn in ieder geval binnen.