1 - 9

DEM JO13-3

D-Pupillen beker poule, D3, Groep 2 24

8 september 2012 9:00

Na een nuttige oefenwedstrijd tegen Reiger boys , afgesloten met een 2-0 winst nu de eerste officiele wedstrijd: voor de beker tegen odin D3 . Vooraf werd Odin D3 al niet hoog ingeschat en dat bleek te kloppen. Vanaf het begin een veel beter DEM  en een nauwelijks gevaarlijk Odin. Ondanks de matige tegenstand probeerde de DEM de meegekregen opdrachten met overtuiging uit te voeren. Dat wil zeggen opbouw van achteruit, veld breed en groot houden, blijven passen en lopen en op de goede momenten duk zetten op de tegenstander. Al vrij snel viel de 1-0 . Daarna  bleef de 2-0 uit omdat we voor de goal te vaak voor eigen succes gingen . Een ongelukkige tegengoal bracht de stand op 1-1  . Maar na de 1-1 deed DEM er een tandje bij en sloeg snel toe waarbij de score nog voor rust opliep tot  4-1. De tweede helft werd er nog meer druk uitgeoefend op de tegenstander en werd er nu voor de goal wel meer de vrije man gezocht waardoor de score snel opliep naar een 9-1 eindstand.
Jongens klasse !! De eerste twee wedstrijden bieden volop perspectief maar ook punten voor verbetering. Volgende week na de wedstrijd tegen WV-HEDW weten we een beetje waar we staan .
Vooralsnog zijn de coach en leiders echter dik tevreden.
Goed trainen deze week en dan op naar de eerste competitie wedstrijd.