Scheidsrechter

B.Deen

Accommodatie

Onbekend

Deze week kwam de koploper en de kampioen van de najaars competitie naar Beverwijk. We hadden al 2x terecht verloren van deze sterke tegenstander, dus we wisten dat we vol aan de bak moesten. Dat hadden onze jongens goed begrepen en we begonnen scherp aan de wedstrijd.De 1e helft ging gelijk op en beide ploegen kregen enkele kleine kansjes. Onze keeper en achterhoede deden weer grandioos werk en ook onze aanval werkte hard. Rust 0-0.
Na rust 2 ploegen die allerbei wilden winnen. E2 kreeg steeds meer vertrouwen in een goede afloop. Hun gevaarlijke spitsen werden perfect afgestopt en we werden steeds brutaler naar voren toe. We kwamen terecht op voorsprong na een mooie vrije trap en we bleven vooruit voetballen.
De koploper probeerde van alles, maar onze ijzersterke achterhoede gaf geen krimp.
Ook voorin bleven we lastig en we liepen uit naar een 2-0. Dit had Foresters niet verwacht en ze probeerden in de slotfase nog van alles om het om te draaien. Noah en zijn achterhoede dachten daar anders over en hielden achterin de O,waardoor we zeer verrassend maar zeker niet onverdiend met 2-0 hebben gewonnen.