10 maart 2012 11:00

N.Rutte

Deze week Hercules Zaandam naar Beverwijk.
We wisten van de vorige keer(4-4) dat dit een technisch vaardig ploegje was.
We begonnen rommelig op een lastig en hobbelig veld. We speelden te veel de lange bal en probeerden te weinig te combineren over de grond. Hercules kwam op voorsprong na een mooie kopbal waar we niet goed dekte. Daarna een iets sterker Dem dat niet goed speelde maar wel hard werkte. Voor rust kwamen we nog gelijk na een mooie aanval over links.
Na rust 2 ploegen die weinig voor elkaar onder deden en beide gingen voor de winst.
We kwamen op voorsprong na een afstand schot die er wel of niet inzat? De 13 jarige scheidsrechter,die verder keurig floot, dacht dat de bal over de lijn was en gaf een doelpunt. Helaas konden de tegenstanders hier niet mee overweg(jonge scheidsrechters kunnen ook een fout maken) en waren met veel dingen druk ,behalve met door te voetballen. Wij bleven ons wel op het voetbal richten en liepen uit naar een 3-1 voorsprong.
Hierna kwam Hercules nog even terug(3-2), maar echt in de problemen kwamen we niet meer.