1 - 5

DEM JO11-2

E-Pupillen (voorjaar), E2, 1e klasse 08

6 maart 2012 18:30

Vandaag de inhaalwedstrijd tegen de buren van sv Beverwijk E1. We hadden allerbei onze eerste wedstrijd verloren dus het was belangrijk om deze wedstrijd te winnen.
We begonnen goed en kwamen een paar keer gevaarlijk voor hun doel na een paar goed lopende aanvallen. Helaas voor ons was hun keepster erg goed op dreef met een paar fraaie reddingen.We bleven voetballen met af en toe goed positiespel en scoorden voor rust nog 2 verdiende goals.
Ook na rust Dem de ploeg die aanviel en veel kansen kreeg en het wachten was op de 0-3.
Toch kregen we het nog even lastig toen Beverwijk onverwacht terug kwam tot 1-2.
Hierna bleven we toch door voetballen en hielden we het beste van het spel.
We liepen dan ook terecht uit naar een dik verdiende 1-5 overwinning.

Jongens, lekker gespeeld en donderdag weer lekker trainen.