28 januari 2012 11:30

Accommodatie

Onbekend

Na een paar oefenwedstrijden en een leuk zaalvoetbaltoernooi in Wijk aan Zee, nu weer het echte werk. De 1e competitiewedstrijd gelijk al tegen het sterke Foresters E1.
We begonnen heel erg sterk en gingen goed mee met de sterkere tegenstander. Het positiespel was goed en er werd heel erg fel en sterk verdedigd. We werden steeds brutaler en probeerde met mooie aanvallen een goal te maken. Helaas waren we een minuut of 7 even niet bij de les en deze tegenstander straft dit direct af (3-0).
Hierna hadden we het even moeilijk, maar herpakten we ons en kwamen tot scoren na een mooie aanval (3-1).  Ook Foresters wist voor rust nog 1x te scoren, waardoor we de rust in gingen met een 4-1 achterstand.
Na de rust een grandioos E2 dat met goed voetbal en keihard werken het de tegenstander verschrikkelijk lastig maakte. We werden beloond voor het harde werken met een prachtig doelpunt waarna de eindstand van 4-2 was bereikt.
Jongens, keihard gewerkt, het weer in grote getale meegekomen publiek heeft weer kunnen genieten. Jens, bedank voor het keepen, super gedaan!