E-Pupillen beker poule, E1, Groep 1 06

12 november 2011 12:00

J.Conijn

DEM  E1 –VSV E1  5-1.

Na een mooie week met de gewonnen oefenwedstrijd tegen WV-HWDW en de fantastisch mooie  nieuwe poule indeling voor de tweede fase de laatste bekerwedstrijd uit de bekerpoule.

Het moest vooraf al wel heel gek lopen als we de tweede ronde niet zouden halen. Een nederlaag met 9-0 zou zelfs nog mogen.

Voetbal speel je echter om te winnen en dat was dan ook waar onze mannen  vanuit gingen : gewoon winnen !

VSV was er echter op gebrand het ons lastig te maken. En dat bleek. Het was een redelijk gelijk opgaande wedstrijd met kansen over en weer zeker het eerste kwartier. Langzaam nam DEM meer het overwicht in handen  en viel de 1-0. VSV was een paar keer dicht bij de gelijkmaker echter tot de rust bleef  het 1-0.

In de tweede helft een beter voetballend DEM wat steeds minder kansen weg gaf.  Toch viel nog wel de 1-1 . Na een slecht genomen corner kon VSV in de counter  de gelijkmaker maken.

Het lijkt wel of we een tegendoelpunt af en toe nodig hebben want na de 1-1 stelde DEM orde op zaken door snel uit te lopen naar een 5-1 voorsprong  met een paar juweeltjes van doelpunten..

Al met al mijns inziens geen hele goede wedstrijd maar wel weer gewoon de winst.

In de volgende poule fase kunnen we onze borst nat  maken. Allemaal sterke tegenstanders en een aantal aansprekende namen.

Mannen laten we er van gaan genieten !!! We zijn zeker niet kansloos.