Scheidsrechter

B.Deen

Accommodatie

Onbekend

Deze week kwam Hercules Zaandam E1 op bezoek. Dit team stond 1 punt boven ons dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden.
We begonnen de wedstrijd goed en maakten na een prima aanval de 1-0.
Daarna werd Hercules sterker en kwamen we onder druk te staan.
Hercules maakte de verdiende gelijkmaker en vlak voor rust kwamen we met 1-2 achter.
Na rust ook een sterk Hercules en een niet scherp Dem wat ons op een 1-3 achterstand kwam te staan.
Maar onze jongens lieten het er niet bij zitten en er werd weer gewerkt voor iedere meter .
We kwamen weer terug in de wedstrijd (3-3)en het leek erop dat we de westrijd nog gingen winnen na een mooi uitgespeeld doelpunt:  4-3
Helaas konden we dit niet vasthouden en maakte Hercules vlak voor tijd de verdiende gelijkmaker.