DEM JO11-2

E-Pupillen beker poule, E2, Groep 2 021

5 november 2011 9:30

(van een gastspreker als test)
Weer een zaterdag met fantastisch voetbalweer, en net als vorige week was het polderlandschap van Assendelft het decor. Dit keer echter moesten de mannen aantreden voor de beker. De eerste twee wedstrijden tegen ADO en HSV werden gewonnen....nu Assendelft nog, en zo als het gezegde luidt....Assendelft uit = altijd lastig!

Het was weer een schitterend gezicht om dit gesoigneerde gezelschap zo gezamenlijk te zien. De tegenstander , natuurlijk zwaar onder indruk van de professionele uitstraling van dit team, stond eigenlijk meteen al met 0-1 achter.....Lekker geregeld Marco!

De mannen begonnen goed, er werd zo af en toe heel leuk gecombineerd en de kansen kwamen dan ook vlot. DEM was in deze eerste helft overtuigend de betere partij en we gingen met 0-3 de rust in. De 2e helft leek er een ander DEM op het veld en werd er onzurgvuldig en nerveus gespeeld. Steeds net even te laat ingespeeld en te veel met de bal aan de voet en te weinig de bal rond laten gaan. Een aantal jongens zat niet lekker in het vel en had last van griep en groeipijntjes.

Tijdens trainingen wordt heel veel aandacht besteed aan passen en kaatsen en dit kwam in de tweede helft te weinig uit de verf. Zeker als je niet 100% fit bent moet je zorgen dat de bal de meeste meters maakt.

Gelukkig was onze keeper de man in vorm vandaag en wist hij met een paar formidabele reddingen de schade te beperken. Daarnaast hebben jullie er allemaal wel weer gewoon keihard voor geknokt.

Alle wedstrijden in deze poule zijn door jullie gewonnen en dus bekeren jullie lekker verder. Hartstikke goed mannen!