Scheidsrechter

B.Deen

Accommodatie

Onbekend

Na een goede trainingsweek waarin goed en scherp werd getraind kwam Assendelft E1 op bezoek in Beverwijk. In de 1e helft was daar weinig van terug te zien. Er werden geen duels gewonnen,veel lopen met de bal en van goed positie spel was helemaal geen sprake. Ruststand 1-4. Na rust een niet goed, maar hardwerkend E2 dat het Assendelft veel lastiger maakte dan in de 1e helft. We deden de 2e helft niet onder van de tegenstander maar liepen al achter de feiten aan na het slechte begin.Eindstand 2-5.
Jongens volgende week zijn we vrij en 29-10 gaan we weer vol voor de 3 punten tegen Sva.
Marnik en Wessel goed gekeept en Daan bedankt voor het invallen.