E-Pupillen, E1, Hoofdklasse 04

22 oktober 2011 12:00

R.Maurik

DEM E1 – Stormvogels E1  14-0

Na twee competitieloze weekenden en na een mooie week waarin we het AZ toernooi opnieuw op ons naam schreven vandaag de inhaalwedstrijd tegen Stormvogels.

Gezien de uitslagen in de competitie ging iedereen er vanuit dat  het een eenvoudige overwinning zou worden.

Gezien de uitslag  zou je ook denken dat dit het geval is geweest. Echter de eerste 10 minuten hadden we het best moeilijk en speelde Stormvogels fanatiek en dekten ze kort daarbij hadden ze ook twee knappe voetballers rondlopen die wat met een bal konden.

Gelukkig gaf een snelle voorsprong wel wat rust. Echter Daan onze inval keeper moest toch twee keer attent reageren bij een tegenaanval.

Langzaam liep de score uit naar een comfortabele 5-0 bij rust waarbij er ook steeds beter gevoetbald werd.

Direct vanaf de aftrap  viel de 6-0 en daarmee leek het verzet helemaal gebroken. Hierna een oppermachtig DEM dat met goed combinatie voetbal  en mooie doelpunten uitliep naar uiteindelijk een  14-0 overwinning.

Jongens we hebben van jullie genoten deze week. Eerst de winst bij het AZ toernooi met goed voetbal en veel doelpunten en nu vandaag weer met een goede pot.

Op naar volgende week dan opnieuw tegen Onze Gazelen .

Daan bedankt voor het keepen !!! Klasse gedaan !

Groet

De verslaggever.

P.S.

Aanstaande zaterdag moet ik werken en kan ik helaas de wedstrijd niet zien en dus geen verslag maken. Ik reken erop dat iemand het voor deze ene keer van mij over neemt.