Scheidsrechter

R.Bouman

Accommodatie

Onbekend

Deze week kwam Foresters E1 naar het met zonovergoten Beverwijk.We wisten dat dit een sterke tegenstander was en dat we scherp moesten beginnen.
Maar terwijl wij mochten aftrappen lag de bal er na 10 seconden bij ons al in. Na deze tegenslag trokken onze mannen zich goed op aan de betere tegenstander. Foresters was de betere partij ,maar ook wij kwamen er regelmatig met goede aanvallen goed uit. Waar wij steeds net niet wisten te scoren maakte de tegenstander vlak voor rust 0-2.
Foresters was ook na rust sterker en liep uit naar een verdiende 0-6 overwinning. Jongens, jullie hebben hard gewerkt en goed tegenstand geboden en met wat meer geluk hadden we een paar doelpuntjes kunnen maken.
Rene bedankt voor het fluiten en dinsdag weer lekker trainen.