DEM JO11-1

E-Pupillen, E1, Hoofdklasse 04

1 oktober 2011 10:00

VSV E1 – DEM E1   1-6

Vandaag de wedstrijd tegen VSV  een team waar we bij het begin van de competitie hoge  verwachtingen van hadden. We kenden ze immers nog uit het F1 jaar. Daarom hielden we ondanks wat mindere resultaten van VSV de laatste weken vooraf rekening met een pittige wedstrijd.

We moesten het vandaag met 9 man doen , Sem geblesseerd , Delano ziek en dit bij weer tropische temperaturen.

De wedstrijd was echter nog geen twee minuten oud toen er al een 0-2 voorsprong voor DEM  viel te noteren. Tot twee keer toe was onze spits de verdediging te snel af.

Daarna een fase waarin VSV af en toe wat plaagstootjes uitdeelde  en uiteindelijk  de 1-2 maakte. Echter snel daarna liep DEM weer weg naar een comfortabele 1-5 voorsprong .

Dit alles met degelijk voetbal .

In de tweede helft een zelfde beeld. Een beter DEM wat verdedigend niet echt in de problemen kwam en voorin misschien wel een doelpuntje meer had kunnen maken.

Uiteindelijk viel  vlak voor tijd dan toch nog de 1-6 waarna de scheidsrechter de wedstrijd 5 minuten te vroeg afvloot ( de goede man dacht dat de wedstrijd 2x 25 minuten duurde )

Al met al niet de wedstrijd die we verwacht hadden. Een overwinning zonder dat we onze beste voetbal hoefden te laten zien. Maar mannen wel gewoon weer drie punten  en dat zonder wissels in zware omstandigheden waarbij  een aantal andere jongens ook niet 100% fit waren.