E-Pupillen, E1, Hoofdklasse 04

17 september 2011 10:15

VELSEN E1 – DEM E1

17 september 2011.

Onze tweede competitie wedstrijd tegen Velsen. Twee weken geleden kwamen we dit team nog tegen voor de beker. Toen een afgetekende 9 -0 overwinning.

Vandaag ging het minder makkelijk. Velsen oogde een stuk fitter en fanatieker dan twee weken geleden.
De eerste tien minuten wel een beter DEM dat een aantal kleine mogelijkheden kreeg. Echter hun keeper stond dit keer zijn mannetje. Daarna werd Velsen sterker en gingen wij steeds slechter voetballen. We maakten nog wel de 1-0 maar daarna gaven we opvallend veel kansen weg en mogen en van geluk spreken dat er geen tegen doelpunten vielen. Daarnaast raakten we onze laatste man kwijt door een blessure.

De tweede helft was nauwelijks begonnen toen we een penalty tegen kregen. Naar mijn oordeel voltrekt niet terecht maar hij ging er wel in 1-1.

Daarna opeens een veel agressiever DEM en eigenlijk uit de eerste aanval meteen de 2-1. Vanaf dat moment kwam Velsen steeds minder aan voetballen toe en kwamen er meer kansen waarbij we uiteindelijk uitliepen naar 5-1 alvorens Velsen weer iets terug kon doen na zwak uitverdedigen 5-2.  DEM nam het daarna weer over en liep uiteindelijk toch nog uit naar een ruime 7-2 overwinning.

Jongens opnieuw gefeliciteerd , weer drie punten  !!!.

Maar net als vorige week denk ik dat ons spel beter kan  en moet om ook tegen de sterkere tegenstanders kans te maken op een overwinning.