E-Pupillen (najaar), E2, 1e klasse 04

10 september 2011 10:15

NN

Na een aantal oefen en bekerwedstrijden nu het echte werk.
De eerste tegenstander in de competitie was het sterke Svw 27 E1.Er waren uiteraard ook weer veel supporters met ons meegereisd naar Heerhugowaard.
We begonnen de wedstrijd goed en we waren gelijkwaardig aan onze tegenstander.
We kwamen met 2-0 voor door twee mooie goals van onze Wessels.Svw gaf niet op en kwam nog voor rust terug naar 2-2.
Gelukkig was Noah in super vorm,anders was de schade voor rust nog groter geweest.
Na de rust 2 gelijkwaardige teams die er een mooie wedstrijd van maakten en allerbei speelden voor de winst.We kwamen weer op voorsprong door goed opletten van Sem bij een corner.Maar ook nu gaf Svw het niet op en kwamen weer gelijk(3-3).Het werd een echt voetbal gevecht.Uiteindelijk namen we naar weer goed opletten van Sem de 3 punten mee naar Beverwijk.
Jongens ,we hebben van jullie genoten en dinsdag weer lekker trainen.