Scheidsrechter Nieuws - R.K.V.V. DEM

Scheidsrechter Nieuws

Witte Leeuwinnendag bij DEM zeer geslaagd

18 mei 21:15  Maar liefst 53 meiden in de leeftijd van 7 tot en met 12 jaar waren op zondagochtend 16 mei aanwezig op het prachtige hoofdveld van voetbalvereniging R.K.V.V. DEM uit Beverwijk. Hans de Winter van Telstar was met maar liefst 7 speelsters aanwezig uit het beloftenteam van de Telstar vrouwen. Leroy Krind verzorgde namens DEM een techniektraining. Ondanks de regen waren er heel veel blije en tevreden gezichten te zien aan het eind van deze dag.meer »


Word jij de nieuwe Björn Kuipers?

6 november 22:00  Lijkt het je leuk om wedstrijden te fluiten? Zie jij jezelf een voetbalwedstrijd in goede banen leiden? Lees dan verder voor meer informatie!meer »


Laatste plaatsen 36e DEM Familiedag open

23 maart 0:15  De inschrijving voor de 36e editie van de DEM-Familiedag startte al in februari en kent nu in maart nog slechts enkele open plekken. Wie dus nog mee wil doen moet er nu heel snel bij zijn. De traditionele jaarlijkse toernooidag vindt plaats op het DEM-terrein op sportpark Adrichem op zondag 3 juni 2018. Hieronder in het kort de voorwaarden waaronder kan worden ingeschreven. meer »


Spelregels gewijzigd

29 juli 11:15  Per 1 juni van dit jaar zijn er weer een aantal spelregels gewijzigd. Zorg ervoor dat je op de hoogte bent van deze wijzigingen!meer »


Frans Pals 'ik wil verbindend zijn tussen teams'

3 maart 13:30  Een gesprek met scheidsrechter Frans Pals wordt gekenmerkt door zijn idee dat je als scheidsrechter meer bent dan iemand met een fluit. meer »


Voetbalschool 'In de Basis' geopend voor F/E/D-pupillen

17 februari 15:00  'Als Bestuur Voetbal ondersteunen wij initiatieven die onze jeugdspelers verder helpen om betere voetballers te worden. Voetbalschool 'VTS In De Basis' biedt naar onze mening een mooie mogelijkheid om meer en beter te trainen op ons complex. Meld je aan!' Namens Bestuur Herenvoetbal R.K.V.V. DEM Leo Lagrand (voorzitter)meer »


Nieuwe jeugdscheidsrechters

1 december 23:00  Na de theorie les hebben de nieuwe jeugdscheidsrechters van DEM het praktijk gedeelte succesvol afgelegd.meer »


Robin Kamstra (DEM) fluit op toernooi AFC ‘34

26 augustus 11:30  Voor een scheidsrechter jong maar door ervaring al redelijk gepokt en gemazeld in het fluiten. Zo kun je DEM-jeugdscheidsrechter Robin Kamstra gerust omschrijven. Afgelopen weekend floot hij op het Voetbaltalenten D-toernooi bij AFC’34. meer »


Regel 13 De vrije schoppen (en geel en rood)

25 november 19:45  Onze senior-scheidsrechterbegeleider Piet Karssen behandelt deze week regel 13 van de spelregels Veldvoetbal, "De vrije schoppen (en geel en rood)". meer »


Onze scheidsrechters

3 september 23:15  Een zeer belangrijke functie binnen het voetbal is die van scheidsrechter.meer »


Begeleiding (jeugd)scheidsrechters

28 februari 14:15  Nagenoeg het begin van de competitie ben ik begonnen bij DEM met het begeleiden van onze scheidsrechters. De meeste van jullie die ik heb gezien fluiten de d-junioren en dit is niet onverdienstelijk maar is voor verbetering vatbaar.meer »


Zondag 23 februari presentatie jeugdscheidsrechters tenues.

5 februari 13:30  Op zondag 23 februari presenteren wij officiëel de nieuwe jeugdscheidsrechters tenues.meer »


Donderdagavond 6 februari bijscholingsavond nieuwe spelregels

27 januari 16:15  Noteer het alvast in uw agenda's, donderdagavond 6 februari organiseert de scheidsrechterscommissie van DEM in samenwerking met de scheidsrechtersvereniging SV IJmond vanaf 19:30 tot uiterlijk 21:30 in De Boog een bijscholingsavond nieuwe spelregels.meer »


Visuele controle van spelerspassen Senioren

24 januari 14:15  Sinds 1 januari 2014 geldt de verplichte visuele controle van de spelerspas ook voor wedstrijden in categorie B (mannen en vrouwen). Zie voor meer informatie deze pagina op de KNVB website : http://www.knvb.nl/nieuws/32962/visuele-controle-spelerspas-categorie-b-senioren


Nieuwe of extra scheidsrechtersbadge nodig ?

21 januari 22:45  Als je een nieuwe scheidsrechtersbadge nodig hebt of er graag een paar extra zou willen hebben, kun je die vanaf nu via de scheidsrechterscoördinator van DEM bestellen.meer »


Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!