Mededeling plaatsen - R.K.V.V. DEM

Mededeling plaatsen

Deze handleiding is bedoeld voor leiders, begeleiders, ouders die een account hebben voor de DEM website en mededelingen mogen publiceren.

Inloggen

Ga naar  https://RKVVDEM.cms.voetbalassist.nl en log in met de gegevens die je via de mail hebt gekregen. Ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan op de link: 'wachtwoord vergeten?' en volg de instructies.
Heb je het wachtwoord van de leider gekregen? Neem dan eerst contact op met de leider.


Na het inloggen verschijnt er een welkomstpagina. 

Selecteer de content manager

Om een mededeling te kunnen plaatsen, gebruik in de linkerkolom het menu:

Ga naar -Content management -Nieuws -Beheren:Kies dan vervolgens in de structuur het juiste team en de 'mededelingen' pagina:Vervolgens druk op de oranje knop 'Bericht toevoegen'  


Het volgende scherm zal verschijnen:Vul de titel in en een korte pakkende inleiding. Eventueel kun je een start en einddatum opgeven. Klik daarna onderaan de pagina op 'Bericht wijzigen'. Het nieuwsbericht (titel en inleiding) is nu al gepubliceerd.
Het volgende scherm verschijnt, dit is het tweede deel van het bericht en hier kun je een tekst schrijven. Tevens kun je de tekst opmaken, zoals bijvoorbeeld in WORD, echter de mogelijkheden zijn beperkt en ik raad je aan hier minimaal gebruik van te maken, omdat het soms tot onverwachte resultaten leidt. Bij vragen of problemen kun je altijd een mail sturen naar website@rkvvdem.nl. Zie ook de extra tips verderop.
Nadat het bericht is gemaakt, druk je onderaan weer op 'Bericht wijzigen'.Extra tips

Tekst plakken

Als er een verslag geplakt moet worden (bijvoorbeeld uit WORD) gebruik dan eerst deze knop. Dan wordt de opmaak netjes. Anders kan er bij het plakken van tekst veel opmaak verkeerd geplakt worden.

Volledig beeld

Met deze knop kan de editor 'groter' worden gemaakt. Zodat het volledige beeld wordt gebruikt. Om dan vervolgens het verslag op te kunnen slaan, moet je eerst weer op dezelfde knop drukken.

Foto's in het verslag

Naast de foto's in de slider, kunnen er ook foto's geplaatst worden in het verslag zelf. Let erop dat de maximale breedte van de foto's ingesteld moet worden op 740 pixels.

Vragen?

Als je nog vragen hebt, of er niet uitkomt, neem dan contact op met de webmaster van DEM via website@rkvvdem.nl. Nog geen account? Vraag deze dan aan via het aanvraagformulier.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!