AZ Voetbalschool


In september 2012 is AZ gestart met de AZ Voetbalschool in de regio. Een nieuw initiatief om spelers verder te ontwikkelen en een stimulans te geven aan het voetbaltalent in Noord-Holland.

Wie?

De beste E-pupillen uit Noord-Holland krijgen van AZ de kans om deel te nemen aan de AZ Voetbalschool in hun eigen regio. In het eerste helft van het seizoen ontvangen tweedejaars E-pupillen een uitnodiging. Na de winterstop mogen de eerstejaars E-pupillen hun kunsten tonen.

Wat?

De talenten krijgen de mogelijkheid één extra training per week te volgen, buiten de reguliere training van hun eigen vereniging. Zo kunnen de voetballers zich meten met de beste leeftijdsgenoten uit hun regio. De trainingen worden aangeboden door en in de visie van de AZ Jeugdopleiding. De allerbeste voetballers maken kans op een uitnodiging voor AZ Onder 12. De anderen hebben een fantastische ervaring die zij meenemen naar hun vereniging.
DEM AZ voetbalschool

Waar?

De AZ Voetbalschool in de regio vindt, bij voorkeur op zondagochtend, plaats op de complexen van de 3-sterrenverenigingen (De Zouaven, De Foresters, RKVV DEM, KFC, SVW'27, AFC ’34 en HBC) en de 2-sterrenvereniging SV DIOS. Op die manier is er een goede geografische verdeling. AZ hecht er waarde aan dat jonge spelers in de leeftijdscategorie F- en E-Pupillen trainen in hun eigen omgeving.

Scholing aan trainers

Ook de technische staf van de verenigingen kunnen profiteren. Zij zijn van harte welkom om de trainingen langs de lijn bij te wonen. Daar krijgen zij inzicht in de oefenvormen en trainingsmethodieken die AZ hanteert en worden zij geschoold door de aanwezige AZ trainers.
DEM AZ voetbalschool

Meer weten?

Op de website van AZ vind je nog meer informatie over de AZ voetbalschool.

DEM Hall of Fame

Wil je weten welke DEM-ers werden toegelaten tot de AZ voetbalschool? Kijk dan op de DEM Hall of Fame.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!