MO19-1 komt de 2e helft op stoom tegen WSV

Beneluxlaan 1
1946WG
BEVERWIJK
tel. 0251-230038

Ondanks de afwezigheid van de speelster van de maand Esmee Dekker werd er weer een mooie overwinning in de wacht gesleept. Gelukkig was Jade van Hensbergen bereid gevonden om haar positie over te nemen. Of dit genoeg is geweest om de bokaal te winnen weten we pas in januari. Ondanks het gure weer hadden de meiden er veel zin in. De leeftijdsgenoten uit de Wormer waren daarom deze middag de speelbal van onze witte leeuWINNEN!

1e helft

Dat er een behoorlijk kwaliteit verschil tussen de meiden van DEM en WSV zou zitten was van tevoren bekend. Maar de eerste helft werd dat verschil nog niet in cijfers uitgedrukt. De witte leeuwinnen creëerde genoeg kansen maar wisten deze niet goed af te ronden. Er werd net iets te veel gepriegeld voor het doel i.p.v. te schieten. Daarom werd de kleedkamer opgezocht met een bescheiden 5-0 voorsprong.

2e helft

Al vrij vlot in de 2e helft kwam de witte machine op stoom. Ook vandaag werd de tegenstander van de witte leeuwinnen van het kastje naar de muur gestuurd. Door minder te priegelen en meer te schieten werd de score verhoogd. Er zaten een aantal mooie doelpunten tussen zoals de voorzet van Tatum die door Britt mooi werd ingekopt. Zij torende dan ook hoog boven de verdediging uit van de tegenpartij. De score had nog veel hoger uit kunnen vallen als het vizier wat meer op scherp had gestaan.

Op dit moment hebben de meiden nog geen een wedstrijd verloren in het 1e half jaar van dit seizoen. Er moet nu nog wel iets heel geks gebeuren willen deze meiden niet kampioen worden. Hou nog even vol meiden voor een leuk corona proef feestje!