2152KH
NIEUW VENNEP
tel. 0252-682635

De 2e wedstrijd van de competitie, vroeg uit de veren ...
De mannen spelen om 8:30 uur uit tegen VVC uit Nieuw-Vennep, we vertrokken om 7:30 vanaf DEM.

Dat het vroeg was konden we wel zien aan de mannen, in de eerste helft ontbrak het aan scherpte die de tegenstander wel had. Verbluft door hun energie en fysiek vermogen stond het 4-1 na 10 minuten. Na de eerste 10 minuten werden de mannen weer wat wakker en kwamen, met hard werken, weer mooi terug naar 4-3 als ruststand.

Het derde kwart waren de teams goed aan elkaar gewaagd, eindelijk strijd in de wedstrijd. De stand na het derde kwart was dan ook 7-6. Helaas lukte het DEM niet om echt in de wedstrijd te komen en was het vooral hard werken, vechten voor de bal in plaasts van het mooie combinatiespel van vorige week. Het laatste deel van de wedstrijd was de energie wat op en na twee tegendoelpunten snel na elkaar, gingen de koppies wat hangen. De eindstand werd uiteindelijk 10-6 voor VVC.

Helaas mannen, jullie hebben goed gevochten en hard gewerkt. We hebben een leuke partij gezien! Nu ook weer gewend aan het vroege tijdstip, dus volgende week kunnen we er weer vol tegen aan!