1946WG
BEVERWIJK
tel. 0251-230038

DEM JO9-1 - Rust bespreking

Zaterdag 4 september: de eerste officiële wedstrijd sinds 1 jaar, de eerste wedstrijd van het seizoen en de eerste wedstrijd als team 09-1. Dit seizoen gaan de jongens de strijd aan in de hoofdklasse en deze begon tegen Always Forward uit Hoorn.
Na 5 minuten bleek al dat het "helaas" weer een makkelijke wedstrijd ging worden maar dat mag de pret niet drukken! De jongens scoorde er oplos. Na 10 minuten staat het al 9-0.

De moeders en oma's aan de kant vonden het zielig worden voor de tegenpartij. Iets waar de vaders en opa's minder last van hadden.  Always Forward mag met een doelpunt de rust ingaan.

Ruststand 18-1.

Na de rust kregen de jongens de opdracht mee, dat iedereen de bal moet hebben aangeraakt voordat er op doel geschoten mag worden. Dit helpt de tegenstander iets want de doelpuntenmachine neemt langzaam af. Na de time out in de 2e helft zakt de concentratie bij Dem wat weg. Na hands, volgt er een strafschop die Always Forward scoort en helaas scoort Dem vervolgens ook nog een eigen doelpunt. Always Forward krijgt wat vleugels en zij scoren nog 2x op rij. Gelukkig scoren wij ook nog 2x waardoor de spanning niet terug komt ;)

Eindstand 26-6