UVV D2

D-Pupillen (najaar), D3, 2e klasse 30

17 november 2012 11:45

B.Deen

Deze week moesten we voetballen tegen UVV. De uitwedstrijd hadden we met grote cijfers verloren, maar de afgelopen weken hebben we laten zien dat we een goede ontwikkeling hebben doorgemaakt. We kunnen goed veldspel laten zien. En ook in de eerste helft tegen UVV lieten we dat  zeker zien. De supporters langs de kant waren erg enthousiast. We lieten mooi combinatievoetbal zien en we waren lekker fel in de duels.De opbouw van achteruit was goed verzorgd en we hadden de rust om elkaar strak in te spelen.
We kregen hierdoor een handvol kansen, alleen slaagden we er niet in een doelpunt te maken. En dat was jammer want gedurende de gehele eerste helft konden we de tegenstander goed onder druk zetten. En dan gebeurd het toch ; een van de weinige kansen die UVV in de eerste helft krijgt weten ze om te zetten in een doelpunt. Door een individuele actie weet de aanvoerder van de tegenstander door ons 16 meter gebied te slalommen en passeert hij Daan met een geplaatst schot. Jammer en tegen de verhoudingen in. Maar er is een voetbal wet die zegt dat als je zelf de kansen niet benut  dan doet de tegenstander het wel.
We hadden in de rust afgesproken om de tweede helft op de zelfde manier verder te gaan. Dan zouden we wellicht voor een verrassing kunnen zorgen. Maar UVV had in de rust ook een tandje bijgeschakeld. Ik weet niet wat er in hun limonade zat, maar zij zetten ons de tweede helft meteen onder druk en het lukte ons niet meer om onder die druk uit te komen. UVV wist in de tweede helft nog twee keer te scoren. , zodat de einduitslag 0-3 werd.
Jongens het was jammer dat we in de eerste helft niet wisten te scoren, want dan had de wedstrijd heel anders gelopen. We hebben de eerste helft erg goed gespeeld en dat moeten we meenemen naar volgende week. Komende week weer lekker trainen en volgende week tegen ADO D2 voor de beker.